Beskrivelse:
Efter uddannelsen kan deltageren selvstændigt analysere kundens behov, identificere og udvælge forskellige typer af events til bedst muligt nytte for kunden samt præsentere kunden for det optimale valg af event med fokus på nytteværdi for kundens formål.
 
Målgruppe
Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med administrative opgaver i forbindelse med udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af arrangementer, oplevelser og event.
 
Mål
Deltageren kan afdække kundebehov og præsentere kunden for den optimale eventtype til dækning af behovet.Deltageren kan anvende teknikker til at afdække kundens ønsker, situation og værdier, og kan på baggrund af kendskab til forskellige eventtyper og deres nytteværdi, præsentere kunden for det optimale valg af event.Deltageren kender kulturelle udtryksformer, i form af forskellige typer af events/arrangementer/oplevelser, eksempelvis koncert, teater, festuge, markeder, udstillinger, teambuilding, happenings mv. og deres gennemslagskraft.
 
Varighed
1,0 dag
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Er du som medarbejder omfattet af en overenskomst/kompetencefond?

Hvis du som medarbejder er omfattet af en overenskomst/kompetencefond har du ret til selv at vælge en uddannelse, som styrker dine beskæftigelsesmuligheder. 
 
Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden til hel eller delvis dækning af dit løntab samt til dine udgifter til kursusgebyr, transport mv.
 
Det er din overenskomst som afgør, om det er dig eller din virksomhed, der skal søge om tilskud fra den relevante fond.
 
Gælder kun kompetencefondene på det private område.

Læs mere om kompetencefondene her