Beskrivelse:
Efter uddannelsen kan deltageren indgå i arbejdet med introduktion af en ny webløsning til virksomheden og anvende metoder til at afdække målgrupper til elektronisk markedsføring. Deltageren får kendskab til, hvordan en hjemmeside tilpasses forskellige behov.
 
Målgruppe:
Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder, der skal medvirke til implementeringen og udviklingen af ny webløsning.
 
Mål:
Deltageren kan medvirke i planlægning, vurdering og valg af webløsning. Deltageren kan således medvirke i eksterne leverandørers arbejde til opfyldelse af virksomhedens markedsførings- og kommunikationsstrategi på hjemmesiden og i den forbindelse anvende metoder til afdækning af målgrupper til brug for elektronisk markedsføring og kommunikation, fx tekniske løsninger eller online spørgeskemaer. Deltageren får kendskab til de overvejelser man bør gøre, for at sikre at hjemmesiden opfylder såvel kundernes som virksomhedens behov.
 
Varighed:
3,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Er du som medarbejder omfattet af en overenskomst/kompetencefond?

Hvis du som medarbejder er omfattet af en overenskomst/kompetencefond har du ret til selv at vælge en uddannelse, som styrker dine beskæftigelsesmuligheder. 
 
Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden til hel eller delvis dækning af dit løntab samt til dine udgifter til kursusgebyr, transport mv.
 
Det er din overenskomst som afgør, om det er dig eller din virksomhed, der skal søge om tilskud fra den relevante fond.
 
Gælder kun kompetencefondene på det private område.

Læs mere om kompetencefondene her