Beskrivelse:
Efter uddannelsen kan deltageren bistå med forslag og input vedr. valg af it-baserede løsninger til virksomhedens online profilering og vurdere, hvilke ressourcer der bør inddrages i en forsvarlig online profilering.
 
Målgruppe:
Uddannelsen er udviklet til den administrative it-medarbejder der skal medvirke ved online profilering af virksomheden og dens produkter eller services via dens hjemmeside og som arbejder inden for fx markedsføring, salg eller administration.
 
Mål:
Deltageren kan bistå med forslag og input til webbaserede løsningsmuligheder i forbindelse med profilering af virksomheden på dens hjemmeside. Deltageren kan vurdere, hvilke interne eller eksterne ressourcer, forstået bredt som systemer, programmer, fagpersoner mv., der bør inddrages for at gennemføre en administrativ, økonomisk og juridisk forsvarlig online profilering af virksomheden.
 
Varighed:
1,0 dag
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Er du som medarbejder omfattet af en overenskomst/kompetencefond?

Hvis du som medarbejder er omfattet af en overenskomst/kompetencefond har du ret til selv at vælge en uddannelse, som styrker dine beskæftigelsesmuligheder. 
 
Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden til hel eller delvis dækning af dit løntab samt til dine udgifter til kursusgebyr, transport mv.
 
Det er din overenskomst som afgør, om det er dig eller din virksomhed, der skal søge om tilskud fra den relevante fond.
 
Gælder kun kompetencefondene på det private område.

Læs mere om kompetencefondene her