Beskrivelse:
Efter uddannelsen kan deltageren anvende praktiske anerkendte testmetoder til afprøvning af brugervenlighed på et givent website. Deltageren kan sætte brugervenlighed i forhold til grafiske virkemidler, såsom farver og typografi.
 
Målgruppe:
Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med metoder og teknik til digital kommunikation i forbindelse med mediegrafisk produktion.
 
Mål:
Deltageren præsenteres for testmetoder og teorier om brugervenlighed på digitale produkter. Deltageren kan anvende praktiske anerkendte testmetoder til afprøvning af brugervenlighed på et givent website. Deltageren arbejder med brugervenlighed med fokus på grafiske virkemidler, såsom anvendelse af farver og typografi.
 
Varighed:
1,0 dag
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Er du som medarbejder omfattet af en overenskomst/kompetencefond?

Hvis du som medarbejder er omfattet af en overenskomst/kompetencefond har du ret til selv at vælge en uddannelse, som styrker dine beskæftigelsesmuligheder. 
 
Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden til hel eller delvis dækning af dit løntab samt til dine udgifter til kursusgebyr, transport mv.
 
Det er din overenskomst som afgør, om det er dig eller din virksomhed, der skal søge om tilskud fra den relevante fond.
 
Gælder kun kompetencefondene på det private område.

Læs mere om kompetencefondene her