Beskrivelse:
På kurset arbejder du med planlægning af og digital videoredigering på et professionelt niveau. Du lærer arbejdsgangen fra den rå optagelse via redigering til upload af videoen til tjenester på internettet.
 
Målgruppe
Kurset retter sig imod medarbejdere der har brug for kompetencer inden for multimediedesign og digitale kommunikations produkter.
 
Mål
Deltageren kan planlægge og udføre digital videoredigering på et professionelt niveau og sikre en smidig og effektiv arbejdsgang fra start til slut.I jobfunktionen indgår:Brug af relevante filformater samt metoder til at gemme og uploade digitalt videomateriale.Brug af relevante programmer og arbejdsgange fra den rå optagelse via redigering til upload af den færdige video til de mest brugte tjenester på internettet.
 
Varighed
2,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Er du som medarbejder omfattet af en overenskomst/kompetencefond?

Hvis du som medarbejder er omfattet af en overenskomst/kompetencefond har du ret til selv at vælge en uddannelse, som styrker dine beskæftigelsesmuligheder. 
 
Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden til hel eller delvis dækning af dit løntab samt til dine udgifter til kursusgebyr, transport mv.
 
Det er din overenskomst som afgør, om det er dig eller din virksomhed, der skal søge om tilskud fra den relevante fond.
 
Gælder kun kompetencefondene på det private område.

Læs mere om kompetencefondene her