Beskrivelse:
Efter kurset kan du arbejde administrativt med ressource- og produktionsstyring i et ERP-system. Du kan håndtere: - tidsstyring - forskellige ordrearter - kapacitetsplanlægning - for- og efterkalkulering - rapporteringsværktøj
 
Målgruppe:
Kurset retter sig mod ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med eller ønsker at arbejde med administrative opgaver med ERP.
 
Mål:
Deltageren kan arbejde administrativt med ressource- og produktionsstyring i et ERP system. Det kan for eksempel være - materialer- personale- transportmidler og - produktionslinjerDeltageren kan oprette og håndtere tidsstyring og forskellige ordrearter, både manuelt og automatisk, ligesom deltageren kan foretage grov/fin planlægning af kapacitet.Endvidere kan deltageren foretage for- og efterkalkulering på ordrer, og foretage løbende indberetnin-ger/tilbagemeldinger på disse. Systemets rapporterings værktøjer anvendes til at underbygge dette.
 
Varighed:
2,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Er du som medarbejder omfattet af en overenskomst/kompetencefond?

Hvis du som medarbejder er omfattet af en overenskomst/kompetencefond har du ret til selv at vælge en uddannelse, som styrker dine beskæftigelsesmuligheder. 
 
Du kan få tilskud fra kompetenceudviklingsfonden til hel eller delvis dækning af dit løntab samt til dine udgifter til kursusgebyr, transport mv.
 
Det er din overenskomst som afgør, om det er dig eller din virksomhed, der skal søge om tilskud fra den relevante fond.
 
Gælder kun kompetencefondene på det private område.

Læs mere om kompetencefondene her