I nogle år har det været muligt for de kommende salgsassistenter at blive undervist i de såkaldte specialistspor – specialefag på højt niveau. Tilsvarende muligheder gælder nu også for butiksansatte, der vil efter- og videreuddanne sig i AMU-regi.

Bygger bro til akademiuddannelse
På de fleste områder bygger kurserne i specialistsporene i AMU bro imellem arbejdsmarkedsuddannelser og moduler i en videregående voksenuddannelse, for eksempel AU Retail.

En AMU-kursist, der gennemfører specialistspor inden for detailhandel, kan på frivillig basis tilmelde sig privatist eksamen på et akademi. Et gennemført højniveaufag i AMU vil give kursister mulighed for at bestå en privatist eksamen ved et akademi, da det er et forberende kursus til videreuddannelse i AMU. Efter bestået kursus kan kursisten være godt på vej mod videre uddannelse, fx akademiuddannelsen Retail. Indholdet i specialistsporene svarer til indholdet i specialefag på akademiniveau. Ved at bestå eksamen på et erhvervsakademi kan kursisten opnå 5-10 ECTS.

Kurserne kan give merit i forhold til valgfri specialefag i specialet Salgsassistent inden for Detailhandelsuddannelsen.

Læs mere om specialistspor på Detailhandelsuddannelsen.
 
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurserne afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.


    
AMU-kurserne i kursusoversigter er samlet, så de  

  • giver mulighed for sammenligning
  • viser en sammenhæng og udvikling

 

        
AMU-kurserne i kursuspakker med grønne kanter giver mulighed for

  • ny dybde i et eksisterende fag
  • arbejde inden for nye områder